Gore fijnroetstofcrimineel…

(Dit bericht is ‘praktisch’ achterhaald want auto op plaatje is reeds gekocht en rijdt vrolijk rond)

Als er nou niet heel snel iemand met een briljant voorstel komt voor een super toffe auto van minimaal het niveau op de foto, inclusief inruil van m’n Top Mercedes C220 CDI, dan koop ik deze.
Dat briljante voorstel mag komen vanuit medelijden dan wel bewondering voor alles waar ik voor sta, het maakt me geen reet uit.
Mooi dat ze ‘m alvast gepimpt hadden voor me, deze B Klasse benzinebak, daardoor is ‘ie al bijna van mij. (Geintje)
Op de oude zit nog anderhalf uur APK.
Verder is ‘ie klaar voor de volgende 200.000 km’s, maar ik word er uit gepest vanwege dieselschande.
Ik rij gemiddeld (!) bijna 1 op 20 en word continu voorbij geraasd door TestosterTeslas en andere geile toetoets die het milieu alleen maar vooruit helpen, zo lijkt het.
Ik denk namelijk snel maar handel en zéker rij over het algemeen langzaam, behalve als er getrommeld wordt dan. #jeweettoch
Electrisch is het heilige woord, de gospel van de energie neutrale vooruitgang.
Maar goed, ik ben dus een verwerpelijke ZZP-ende gore fijnroetstofcrimineel die in deze fase vele DUIZENDEN Euri’s achteruit gezet wordt vanwege het window dressing beleid van onze overheid, bestaand uit opportune fatsoenrakkers die voor hun eigen situatie helemaal niet over dit soort problemen, laat staan de financiële consequenties hoeven na te denken.
Aan het eind van de maand worden er steeds weer knaken in overvloed gestort, waarbij prima pensioenopbouw een vanzelfsprekende bijzaak is.
Ze hebben geen idee wat wij (free lance) musici meemaken, en tegen wat voor tarieven.
De elektrische wonderbakken worden meestal bestuurd door druk in (uiteraard ook) volledig energie neutrale witte bluetooth pijltjes lullende vooruithelpers van onze – laat me niet lachen – aarde, en taxi chauffeurs zonder stropdas.
Gelukkig wordt voor Schiphol gezocht naar manieren om méér én tegelijk ‘groener’ te gaan vliegen dus daar gaan wij en de bloemetjes/beestjes de milieu winst zeker nog van meemaken. #kissmyyouknowwhat
Om het verhaal rond te maken kan ik nog melden dat het feit dat ik me niet heb voortgeplant de meest energie neutrale situatie oplevert die voor te stellen is.
Na mijn zondvloed vervuil ik niks meer en kan de planeet in gebalanceerde energieneutraliteit vrolijk verder.
#hartelijkdankentotziensbeiUthois

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s